MultiPress Application Support (m/v) - Brugge
Dataline Solutions
Meer info
  • Tewerkstelling: Loppem
  • Contract: contract van onbepaalde duur
  • Taal: NL - FR - EN
Functie

Als  MultiPress Application Support medewerker kom je terecht binnen een team van specialisten op onze MultiPress-Service&Support divisie. Je zal er instaan voor de eerste lijn ondersteuning van onze interne medewerkers en eindgebruikers. 

Je bent een onmisbare schakel tussen onze specialisten, project managers, marketing en gebruikers.Je analyseert hun vragen, simuleert situaties en geeft feedback.  Afhankelijk van jouw achtergrond en bekwaamheden krijg je de mogelijkheid om extra taken uit te voeren (ev. grafisch ontwerp, layout inrichting, projectbegeleiding, application testing, inhouse training, schrijven van functionele analyses,…) en is er tevens ruimte om door te groeien naar de functie van Project Manager mocht je deze ambities hebben.. 

Je werkt vanuit onze vestiging te Loppem (Brugge).

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige teamplayer met minimum 2 jaar ervaring binnen een grafisch bedrijf. 

Je hebt ervaring met MIS-software voor de grafische industrie waardoor je snel je weg vindt in een administratieve workflow. Dankzij jouw grafische studies of praktijkervaring zijn druktechnische begrippen geen Chinees. Daarnaast heb je een (bedrijfs-)economische en commerciële feeling. Je bent Nederlandstalig en kan je uitdrukken in het Frans en je kunt je goed inleven in de situatie van de klant.  

Je werkt zelfstandig maar evengoed in teamverband. Je bent een echte problem-solver, leergierig, proactief, resultaatgericht en accuraat. Je bent een uitstekende communicator (zowel gesproken als geschreven). Je bent klantvriendelijk en kunt vlot jouw gedachten uitdrukken. 

Je vindt het prettig om in een lean & mean organisatie te werken en onderdeel te zijn van een succesvol bedrijf waar je volop je eigen kansen kunt creëren en benutten. De kennis van MultiPress is een dikke plus

Je beschikt over een goede kennis van Windows, Apple Macintosh, Daarbij komt een basiskennis netwerken en netwerksecurity zeker van pas.

Aanbod
  • Een boeiende functie met veel uitdagingen, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Het ondernemende karakter van een groeiend bedrijf met internationale ambities
  • Een sterke zelfsturende cultuur, die belang hecht aan het afwisselen van professionele inspanning en de vrijheid om je eigen werk in te delen